設計師真係無用?


好多人一諗起裝修,就會覺得設計師無用。淘寶買傢俬得啦!洗咩比室內設計師幫我啊?裝修師傅又平又正, 室內設計師呃飯食咋嘛?


價錢確實係難以抵抗,但是都涉及一定的風險,你有無諗過以下嘅問題?


1️⃣運費?物流費?安裝費?安全問題?


2️⃣設計真係適合家居環境?


3️⃣構思主題同空間運用問題?


4️⃣價錢已經包曬所有服務?


室內設計師的工作就係確切了解客人的不同需求,從而設計出合符他們心意的方案,他們必須考慮到空間運用、物料配合以及裝飾配合,除了有自己的美學規則外,也不會做出華而不實的設計,既符合客人的要求,同時控制品質,不會出現將貨就價的情況。


查看更多:http://bit.ly/professional-indoor-designer


如想了解更多詳情,可以與我們聯絡,我們有專業的設計師為你服務。

=========================

聯絡電話:9608 4925 Website: www.haisdesign.com Email: info@haisdesign.com

ADDRESS 地址
GET IN TOUCH 聯絡資料

Unit 1108, 11/F., Prosper Commercial Building,

9 Yin Chong Street, Mong Kok,

Kowloon, Hong Kong

香港九龍旺角煙廠街9號

興發商業大廈11樓1108室

Tel: (852) 3957 1729

contact@1marketing.hk

© 2018 by One Marketing Solutions Co., Ltd.